Alla hjärtans dag

Närmar sig med stormsteg och personligen älskar jag alla högtider, jag tycker att det är så kul att dom finns och det livar upp livet lite extra och man har någonting att se fram emot, så ja med andra ord så älskar jag högtider och speciella datum. Kan man säga att alla hjärtans dag är en högtid? Strunt samma. Vare sig man är singel eller i ett förhållande så kan man fira denna dag lite extra, för alla dagar borde gå i "kärlekens tecken", för visst är det underbart med kärlek? jag älskar det. 

Jag har firat denna dag både som singel och när jag varit i ett förhållande, när jag var singel firade jag denna dag tillsammans med en vän. 

Förra året var vi på savannen mitt i Seregenti i Tanzania och bodde i ett tält mitt bland de vilda djuren och jag vaknade upp mitt i natten av att jag hör konstiga steg utanför tältet, det visade sig att en stor flock med zebror gick precis utanför tältet och där låg jag i timmar och lyssnade, det var bland det häftigaste jag någonsin har varit med om, jag hörde lejon som lät också, det var skräckblandad förtjusning men jag kände mig rätt säker där ändå eftersom vi hade beväpnade vakter dygnet runt som vaktade, jag drog upp täcket och bara log för mig själv. Jag kan än i dag inte fatta att jag faktiskt har befunnit mig där, sån förlåt för ordvalet men en sån jävla häftig resa som jag starkt rekommenderar er att göra, shit vilken upplevelse och vad man växte som människa vilket jag tycker att man gör efter varje resa man gör. När jag kom hem gjorde jag bilder från den resan och satte fast med "klädnypor" eller vad det heter på en stålställning som jag kan visa ikväll. Jag älskar tavlor som man skapar själv och jag vill ha en fotovägg med alla våra resor när vi flyttar sedan och jag älskar även tavlor med budskap eller personliga ord och det är mitt lilla alla hjärtans dag tips på present eller något du kan köpa till dig själv. Skapa fina minnen själv eller tillsammans med någon, det är då man lever livet fullt ut. 

#allahjärtansdag - #kärlek - #tips