Black is The new me

God morgon!

Det blev en sen kväll i går, efter jobbet åkte vi och mötte upp lite folk, handlade massor av gofika och sedan åkte vi hem till dom. Vi köpte sushi till middag och jag bad dom på sushirestaurangen att fixa terriyaki roll med kyckling och sedan göra dom friterade vilket dom kunde göra och det blev jättegott. De andra tog med lax och tonfisk och det var också så gott, jag har börjat att tycka om rå tonfisk massor helt plötsligt. Ima sushi i sjöstaden är riktigt bra med andra ord, har ni inte varit där är det värt ett eller flera besök. 

Efter några timmar fixade vi massor av gofika och väntade in gästerna. Det blev en helt fantastisk kväll med fina människor. 

Ikväll är det stora festligheter som vi ska på, ska bli så kul, frågan är vad jag ska ha på mig? Först var jag inne på att ha klänning eller kjol men varför inte snygga höga finbyxor, klackar och en snygg topp. Jag får nog prova olika outfits innan jag bestämmer mig, jag älskar verkligen min uppdatering i garderoben och har hittat den stilen jag vill ha nu. Inge mer klädångest att jag inte har någonting att sätta på mig fast garderoben innehåller en hel del. Nu köper jag bara något jag absolut älskar och tänker på hur jag bär plagget, det kan förändra en outfit helt och hållet. Black is the new black. 

Jag har till och med hittat en håruppsättning som jag älskar nu, den är väldigt simpel, eller jag har till och med fler uppsättningar som passar mig. Kanske handlar det inte om kläder eller håruppsättning i slutändan utan hur jag ser och tänker om mig själv. Det kanske är så att när jag tittar mig i spegeln nu så ser jag en vacker tjej både på in och utsidan, att jag ser mig själv med helt nya ögon. Har mitt strävade efter att verkligen bli den jag vill vara nått framsteg? Ja kanske. Samtidigt som jag kan utveckla min personlighet hela tiden. Det är ju insidan som faktiskt gör en människa vacker. Du kanske ser en jättesnygg tjej, men så fort hon öppnar munnen kan hon gå från en tiopoängare till ett en poängare på bara en sekund. Kanske har du blivit bedragen och du har fått reda på det, sveket gör ont i sig men visst ser du personen med helt nya ögon? 

Jag blev bedragen när jag var runt 18 år, jag förlät det men jag såg aldrig människan med samma ögon igen och det fina jag föll för var inte så fint längre och det slutade med att jag till sist gjorde slut. 

Dags att raka benen och göra sig redo för en fantastisk lördag.