Dejttips med din sambo

Att spendera kvalitetstid med din älskade är ett sätt att göra vardagen lite extra och att stärka er relation med varandra, att umgås, göra något kul i hop och att nå nya höjder.

Ha en inbokad dejt i veckan och använd fantasin. Här kommer lite olika dejttips från mig. 

1. Massage, beröring är så viktig i en relation och då är massage så bra, det gynnar er båda. Så ta dig tid till att ge din partner 30 minuter massage, sätt på lugn musik och verkligen gå all in och gör en toppenbra massage där fokuset är helt på din partner. Tänd lite doftljus och använd en varmande olja, detta kommer att få din partner att slappna av och må så bra. 

2. Åk till en ny plats ingen har varit på och utforska i två timmar, en lång härlig promenad där ni kan snacka om allt mellan himmel och jord samtidigt som ni upptäcker en ny plats i Sverige. Jag bor i Stockholm och Trosa är inte långt ifrån, för någon månad sedan var vi där för första gången för min del och bara gick runt där och det var riktigt mysigt, käkade jättegoda pannkakor på ett café. 

3. Jag personligen älskar att spela spel, kortspel, Uno, monopol m.m och att ha en spelkväll i veckan där ni lägger ifrån era mobiltelefoner, lagar lite tapas och spelar spel samtidigt som ni äter. Hur mysigt!

4. En gång i månaden kan man kanske göra en överraskning till sin partner, detta älskar jag. Jag brukar köra "fågel, fisk eller mittemellan" men varför inte göra en skattjakt, köpa någon gullig present eller så och gör det extra kul.

5. Gör hemmagjorda ansiktsmasker och ta ett mysigt bad tillsammans med skum, tända ljus och något gott att äta och bara prata med varandra, ställ frågor, planera en resa, prata framtid. 

6. Ni vet kanske hur vi kom fram till vad vi skulle göra för resa tillsammans 2019 men om ni inte minns det så var det genom att vi båda skrev tio drömresor vardera och sedan minskade vi antalet tills det slutligen blev Afrika då båda hade skrivit det. Det var riktigt kul. Skriv drömmar, resor man vill göra ihop och ha det på en whiteboard.

7. Testa yoga ihop där ni använder varandras kroppar och tar på varandra. 

8. Klättring, det var något jag höll på med för något år sedan och det var riktigt kul, både Sickla och Telefonplan har bra klättringsställen här i Stockholm.

9. Baka något gott tillsammans. Bröd kanske. Eller varför inte fylla frysen med godsaker när man får gäster över. 

10. Städa ihop, kanske inte låter så jätteroligt för vissa men det kan bli riktigt mysigt, sätt på lite musik och få det riktigt fint hemma hos er ihop. 

#tipspådejt