Det behöver inte vara nytt

I samarbete med rephone.se

Det här med att tänka klimatsmart är väldigt viktigt och att ta vara på saker som redan finns är en bra möjlighet att dra sitt strå till stacken, varför inte köpa begagnade mobiltelefoner som är noga kontrollerade och dom kommer från nordiska operatörer och därmed inga stulna telefoner, hur bra är inte detta, att både kunna köpa mobiltelefon billigare och att bidra till att vara klimatsmart, det är ju helt fantastiskt.

Mobiltelefoner är dyrt, och i dag är det vanligt att våra barn och ungdomar får mobiltelefoner, jag fick min första mobiltelefon när jag var tio år gammal och att tappa mobilen var något som hände alltför ofta tyvärr, och att hela tiden springa och köpa en ny är väldigt dyrt så varför inte köpa en begagnad? dom är minst lika bra, helt återställd och är billigare att köpa.


Att köpa begagnade kläder har funnits länge och det har ju fungerat hur bra som helst och att nu kunna köpa mobiltelefoner är fantastiskt, vi är ett samhälle där mobiltelefoner har en stor roll. Läs mer om detta och tänk på ditt nästa köp av mobil.