Det finns en lösning


Är det inte fantastiskt att bli gravid, nu kan jag inte tala utifrån mina egna erfarenheter då jag aldrig har varit gravid, men jag kan tänka in mig i känslan av att plussa på stickan, och sedan till slut träffa det lilla livet på riktigt. Men nu ska inte detta inlägg handla om graviditet utan om att boka en vikarie och att det ibland blir nödvändigt då en lärare till exempel är gravid och måste vara ledig eller så finns det någon annan anledning, någon kan bli sjuk, oavsett vad så är det bra att det finns andra som kan hoppa in i ens ställe ett tag så att inte lektioner i skolsnbehöver ställas in till exempel eller på förskolan, där måste det finnas flera pedagoger.

Vad som helst kan hända och då måste man kunna lösa det fort och att man kollar brottsregistret också är en självklarhet.

Jag minns själv när jag gick i högstadiet så hade vi en vikarie och hon var fantastiskt bra och när hon sedan skulle sluta så var det lite jobbigt. Shit vad länge sedan det var när jag gick i högstadiet, jag gick ut 2003, vart tog tiden vägen. Hur som helst.