En stor del av mig

God morgon mina bloggläsare!

Här börjar morgonen tidigt, bastu och pw varje morgon, men nu hoppade jag det sistnämnda för att min krupp inte har lagt sig helt än. Låter som att jag har riktig rökhosta, tack gode gud att jag inte röker. Hade aldrig orkat hosta så här jämt. Hur som helst. I dag och i morgon ska min lillasyster hänga med oss, hur mysigt, så ikväll ska vi träffa min sambos familj bland annat, ser fram emot att grilla lite lax, måste äta tacos någon dag med, har säkert inte ätit det på mer än ett halvår. Tacofredag nästa fredag kanske.

I går snackade jag med min bror en timme i telefonen, jag är så lycklig över att ha så bra kontakt med alla mina syskon, jag har rätt många sladdisar om man säger så men jag har alltid stått dom nära men nu när de är äldre så har vi en helt ny kontakt. Jag har fem syskon, tre på min mammas och två på min pappas, sedan en bonusbror också, så totalt sex stycken. Och då är fyra tonåringar och dom andra två något yngre än mig men där har avståndet varit långt, just nu bor mina systrar i Malmö och i Umeå och jag i Stockholm, något närmare än tidigare då det var Singapore och Stockholm. Men vi pratar ofta och länge i telefonen och har en tajt relation. Och när vi var mindre så skrev vi brev. Och sedan har jag mina tonårssyskon på mammas sida och där bor vi ju lite närmare, fem minuter från varandra så vi träffas flera gånger varje vecka. Ja så ser min syskonskara ut. 

Så i dag som jag nämnde ska min lillasyster på 14 år hänga med oss, vi ska hämta henne efter skolan och sedan blir det fredagsmys på hög nivå.