Ett nytt år och nu är jag tillbaka på riktigt igen 👍

Hej mina läsare 👋

Nu är jag tillbaka på riktigt igen efter lite julledigt, hoppas att ni också har haft det bra
Vi har haft det otroligt bra i några veckor, min familj var i Thailand i två veckor så då lånade vi deras hus och anordnade bland annat en supermysig uppesittarkväll och bara hade det så mysigt där. Sedan har vi umgåtts med nära och kära, börjat och avslutat serien Mindhunter som för övrigt är jättebra, den rekommenderar jag, jag gillar ju psykologi. Har hört att serien You ska vara riktigt bra så den får vi kanske börja se nu. 

I går avslutade vi ledigheten med en riktig mysdag hemma bara, vi kikade på filmerna Daddys home 1 och 2 och sedan tog vi en pw i mörkret. Vi började även denna dag med en pw. 

Det var så himla vackert ute i går, milt väder och grannarnas hus lös verkligen så fint. Längtar verkligen tills vårt hus kommer nu, räknar nästan dagarna men som jag sagt så är det några månader kvar. Känns som en evighet men det är mindre än ett halvår kvar. Jag ska försöka hinna göra en ny design till bloggen innan dess också. Har rensat så mycket kläder som jag skickade in till Sellpy för någon månad sedan, ska gå igenom varenda kartong med saker också,  man samlar på sig mycket genom åren. 

Jag är så redo att skapa mitt drömliv nu, jag vet vem jag är och vill vara och jag vet vad jag vill med livet. Jag visualiserar, drömmer, utvecklas och förverkligar. Jag tror på att om man visualiserar sig själv och det livet man faktiskt vill leva så kommer man dit också, man får en drivkraft med alla dom punkterna och sakta men säkert tar man sig framåt. 

Som jag har skrivit i längre inlägg förut så bestämmer man själv vem man vill vara som person. Vill jag vara en otrogen människa så kommer jag att vara det, vill jag vara trogen min partner så kommer jag att vara det, det är inte svårare än så, och ni som drabbats av otrohet, i feel sorry for you, det gör jag verkligen, jag har själv varit med om det i tidigare relationer och man tappar nästan hoppet på kärlek. Jag kan inte förstå hur människor tänker som är otrogna, jag gör verkligen inte det. Kärleken är så himla underbar att känna med en person, lämna en människa innan du är otrogen, redan vid signalen på att du är intresserad av andra. Krossa inte hjärtan...
Hur vill du vara som människa? Vilka val vill du göra? Hur vill du vara mot andra människor? Mot kärleken? Du bestämmer.