Planering

Hej mina läsare!

Blev inge uppdatering i morse, i går small det till långt ner i min hals, jag har inte ont i halsen men jag har världens tjockaste hosta och riktigt ont i mina lungor och rygg och ingen röst kvar. Ska kleta in en ansiktsmask och fräscha till mig iaf. Har bett min kära sambo att köpa oboy sen så att jag får något varmt att dricka och får bort slemmet i lungorna. Det är sådana här dagar man önskar att man drack kaffe eller te men jag tycker inte om det så i går drack jag bara lite varmt vatten, inte så gott men. Glass hade också varit gott, får skriva ner en beställning sen. Nom Nom. 

Kanske blev så här efter allt sjungande i lördags 🙈🙈 Så värt det i så fall. 

Jag hade behövt gå igenom kartonger och börja att packa men det får vänta lite, har ju några veckor på mig tills vi flyttar till min lägenhet. Det absolut bästa med min lägenhet är takhöjden på nästan fyra meter, hade önskat att vi skulle ha det i vårt kommande hus men huset kommer att ha så mycket annat som jag älskar, två badrum, en med dusch och en med badkar, och sedan en enorm tvättstuga, ni som känner mig vet hur mycket jag älskar att tvätta. I min lilla lägenhet så finns det både en tvättmaskin och en torktumlare. Och master bedroom har en stor walk in closet. Fattar ni hur mycket jag längtar tills jag får visa er vårt nya hem. 

Och snart ska jag börja att planera inflyttningsfesten 🥳 den kommer nog att bli enorm. Och vad jag längtar till sommaren, speciellt när det är ett sånt här oväder ute... Hua!