Hej då mitt blonda hår

Och hej mitt 50 nyanser av brunt hår. Nu äntligen tog jag tag i att klippa bort all min gamla färg i håret som var blont och det var en rejäl bit men om någon månad har jag långt hår igen och nu har jag verkligen lärt mig min läxa, mitt hår hatar att bli färgat och för övrigt älskar jag min naturliga hårfärg som är chokladbrunt/50 nyanser av brunt då det skiftar en hel del.

Min lillasyster på 14 år klagade på mitt hår i helgen så hon övertalade mig att jag måste klippa bort allt det gamla slitna för att på nytt spara till längre hår. Och jag klippte mig senast i oktober inför vår Polenresa men då vågade jag bara ta det mest akuta då jag älskar mitt långt hår, men mitt hår växer fortfarande som ogräs så om någon månad är det långt igen som tur är så jag borde egentligen inte ha frisörskräck. 

Jag skyndade mig förbi affärerna så att jag inte skulle gå in och shoppa, än så länge har jag inte shoppat kläder då jag vill vänta tills vi har flyttat. Känner mig väldigt duktig och då ska vi poängtera att jag älskar att köpa kläder och låg i timmar varje dag nedbäddad i soffan och beställde hem massor av plagg. Men det var för en månad sedan sist, duktigt eller hur. 

Annars i dag, åt en sådan god lunch ute i dag, det blev kycklingfilé med hasselbackspotatis och en sjukt god citronsås och det bästa är att jag har matlåda i morgon då jag inte orkade hela portionen, jag är faktiskt väldigt duktig på att ta med mig matlåda av det jag inte orkar. 

Hade hoppats på svar från gyn också angående mina cellförändringar och det där jäkla viruset som kan orsaka livmoderhalscancer som jag också har vilket jag har gjort fyra biopsier på, i februari är det exakt ett år sedan JAG sa till dom att ni kanske borde ta ett cellprov på mig. För att dra en lång historia kort så fick jag sjukt ont i magen i november 2018, det var en tia av tia och jag trodde ärligt talat att jag skulle gå sönder, åker akut in, har smärtan i nio timmar, röntgas och de upptäcker massor av vätska i buken, sen röntgas jag 7 gånger till då de upptäckte stora cystor på 10 cm, men de var osäkra på om det var en abccess (vilket är farligt) eller om det var cancer , sattes iallafall i standardiserad vårdförlopp och jag fick läkartid och röntgen sjukt fort, cystorna var ofarliga, och i februari 2019 sa jag till dom att det kanske är lika bra att ni tar ett cellprov med, och här sitter jag ett år senare. Allt tar sådan tid och jag åker fortfarande på infektion efter infektion på resan. Jag var tvungen att få antibiotika varannan månad i ett helt år då min kropp till slut var på väg att få en blodförgiftning, helt sjukt. Och nu sist förra veckan åker jag på krupp som är en barnsjukdom. Jag behöver nog inte nämna hur desperat efter att bli frisk jag är. Mellan allt så lever jag verkligen livet fullt ut, och det gör jag väl ändå när jag har infektionerna med för dom får fan inte sno tid från mig. Ja jag har svårt att koppla av. I dag var jag förresten på gymmet efter en veckas uppehåll, blev 30 minuter kondition och 15 minuter mage, kändes så bra. 

Nu tillbaka till frisören, fick så mycket beröm för mitt hår i dag vilket kändes jättekul, jag har naturliga gråa slingor längst fram på båda sidorna vilket jag haft i sju år ungefär och jag får faktiskt ofta beröm för dom hos frissan, och dom har jag aldrig färgat heller. Kan inte låta bli att ta på mitt hår. Jag köpte lite produkter inne på Rituals i dag med, bland annat en kroppsolja som man även kan ha i toppar som jag bara måste visa er sen, men vill fota det när det är finare väder, här regnar det i dag och i dag kommer ett nytt avsnitt av Deep Water serien på Cmore också, jippie. 

Får lägga in dagens resultat av håret senare. Mitt hår lever verkligen sitt eget liv, det skiftar något så enormt, dessa bilder är någon månad emellan och då har jag inte gjort någonting. Där jag är helsvart är tagen i söndags.