Helgen

God morgon!

Det har blivit lite dålig uppdatering i helgen. Har varit en mysig helg med min familj, vi är en rätt stor familj, jag har 4 tonårssyskon som fortfarande bor hemma, massor av sladdisar och min bror hade sin tjej där så i fredags var vi nio personer som lagade pizza tillsammans, hur mysigt. Det kändes som det alltid har gjort, jag är van med massor av människor till middagen, så jag bara njöt av att det var livat i köket.

I går åkte några på hockey, jag ville också gå på hockeyn men hittade ingen att gå med men mötte upp efter så blev det greken och mitt älskade djurgården tog hem segern.

Hade en mysig eftermiddag med bror iaf, han skulle iväg så jag erbjöd honom skjuts. Sedan hängde jag i Nacka forum och kikade lite på h&m, provade massor av byxor och toppar, men när jag stod där i omklädningsrummet kom jag på mig själv att jag inte skulle shoppa något på ett tag så då gick jag ut tomhänt.

I natt kunde jag sova någorlunda bra, tog inge hostmedicin på hela dagen bara för att kunna sova, jag kan verkligen inte sova på morfin...

Får se vad denna dag har att erbjuda 👍