Jag ska fan vinna över dig 😠

Fy vad detta är jobbigt, fick min så kallade "astmaattack" när jag faktiskt var på vårdcentralen som tur var. Men det är med största sannolikhet falsk krupp jag har, tydligen har jag en väldigt skällande hosta och låter näst intill som en hund. Sänkan visade infektion i kroppen och jag fick tio kortisoltabletter på en gång för att dämpa svullnaden i halsen. För tillfället kan jag andas igen efter all adrenalin och kortisol, wohooo. Dom här anfallen är så läskiga då det täpper till nästan hela halsen, stämbanden blir väldigt svullna tydligen.

Jag är desperat men jag är så tacksam för all hjälp idag, fyfan vad jag är trött på att åka på infektion efter infektion, det är helt sjukt. Okej kroppen, krigar du mot mig får jag visa mig ännu starkare då, jag ska helt enkelt vinna över dig och dessa jävla infektioner....Så är det bara, hur många infektioner jag än får så, du har inte en chans 😠

Just nu vill jag bara kura ihop mig och få min älskade mammas kram. Ska gråta i fem minuter sedan är jag uppe i sadeln igen. Vi hörs snart! 



Allmänt | |
Upp