Varför vi flyttar till min lägenhet

Jag håller på att packa för fullt här hemma iom att vi flyttar till min lägenhet om några veckor vilket jag har fått många frågor om varför så jag tänkte svara på det lite fort i detta inlägg. Jag och min sambo sålde Min sambos lägenhet förra året och flyttade ut långt ut i skärgården till havet. Varför vi inte flyttade in i min lägenhet är för att jag hade den uthyrd men nu ska min hyresgäst flytta ut i februari och då flyttar vi in i den då vi ska sälja den och så och istället för att den ska stå tom och vi betalar för två boenden valde vi att ta vårt pick och pack och flytta in i den. Så det är så det ligger till. Jag trivs otroligt bra i den och det är min lilla pärla så jag ser fram emot att flytta dit i några månader. Så ligger det till och ja självklart flyttar vi båda in till mig. 

Jag längtar så himla mycket till att få slå mig ner på riktigt nu i vårt hus, att få packa upp alla kartonger, få ordning och äntligen få slippa att flytta runt. De flesta kartonger har jag inte sett på ett år snart eller våra möbler, vår stora säng, vårt älskade köksbord, vår enorma soffa utan det enda vi har är våra kläder och skor. 

Vi har bott på otroligt fina platser och det är jag enormt tacksam för, vi bodde först i några månader precis vid havet, alltså det var en dröm att få vakna upp till den utsikten varje dag, det är så vackert där, sedan var vi i Grekland i flera veckor och när vi kom hem flyttade vi in i en liten stuga som också har sin charm och en magisk utsikt precis där vi kommer att ha vårt framtida hus, man ser tomten från köksfönstret vilket är helt fantastiskt och jag har kunnat följa tomtarbetet varje dag. Och jag ångrar ingenting att vi inte sa upp min hyresgäst och flyttade in i min lägenhet direkt, personligen hade jag inte hjärta att göra det utan jag ville att personen skulle få bo där i ett år.

Jag totalälskar min lägenhet på alla sätt och vis, den är snart tre år gammal, jag köpte den när den var sprillans ny och den har allt, diskmaskin, tvättmaskin och torkmaskin, den har en sådant fint badrum och stora fönster, högt i tak (ca fyra meter) och den har ett stort sovloft och öppen planlösning. Ni får se bilder när vi flyttar dit. 

Här är en bild från min lägenhet