Mitt stora intresse när jag var barn


När jag var liten så fanns det varken en Ipad, dator eller mobil, eller jag hade inget sådant iaf utan mitt största intresse var att leka med dockor, jag minns att jag hade en stor träkista fylld med dockkläder, jag kunde sitta i timmar och leka med mina dockor, när jag var på min första utomlandsresa när jag var fyra år så skulle jag fylla fem i Spanien och då fick jag en sådan fin docka i present, det var en mörkfärgad pojkdocka med skjorta och röda sammets yxor, han blev verkligen min favoritdocka.

Nu i dagens samhälle är det mer krav på både det ena och det andra vilket är bra, nu kan man köpa ekologiska dockor som givetvis är giftfria och jag ser fram emot att få köpa min son eller dotters första docka i framtiden.

I min generation var det så man lekte, man lekte med dockor, barbiedockor, sina träleksaker som även dom finns att köpa ekologiska idag. Jag kan erkänna att jag faktiskt lekte med dockor tills det att jag var tolv år gammal. Det var mitt stora intresse när jag var liten och jag har kvar min kista än i dag som jag hade alla dockkläder i.