Nybygget

I dag åkte vi till Nybygget borta vid Arlanda och gick in i ett mindre hus från samma husleverantör som vi beställt vårt hus ifrån bara för att få en känsla med golv, tapeter osv. Och jag kan säga att jag är nästan hundra på vad det blir för golv nu vilket känns riktigt skönt. Han som vi köpte huset av var där och och gav oss massor av tips till vi gör slutbeställningen någon månad innan leverans. Det var så härligt att gå runt i alla rummen, badrummen och köket, det kändes så bra och längtan till huset kommer blev större, jag såg verkligen framför mig när jag inreder i sommar, jag kommer att göra ett av rummen till en walk in closet med en skön heltäckningsmatta och med bra garderobslösningar. Sen har vi hela två vardagsrum, ett kanske blir ett mysrum med tv och sånt medan det andra blir mer ett sällskapsrum. 

I går fikade vi med några vänner, de har också köpt hus och flyttar in snart och jag bara såg det framför mig alla mysiga parmiddagar, spelkvällar och allt sådant i våra hus, grillmiddagar på altanen, barn som springer runt och leker på tomten. Nybygget

Hej!

Vad roligt att ni besökte Nybygget. Stort lycka till med era husdrömmar och hoppas ni återkommer flera gånger till oss för hjälp och inspiration.

Nybygget