Romantikens stad

Grannen har ju höns, och det märkte jag först nu, tuppen gal och jag börjar inse att jag bor på landet, ja jag tycker nog att man kan kalla det för landet och hur mysigt är inte det. Det har jag inte alltid tyckt om sanningen ska fram. Jag växte upp mitt på Södermalm och den närmaste "naturen" för mig var Mariatorget, något träd och några buskar, inte mycket till natur. Sedan bodde vi vid Tantolunden, där var det vackert och det fanns till och med en liten strand så man kunde bada, vi slappade mycket i gräset och jag lekte mycket i Drakenbergsparken och när jag gick på dagis som det hette då så åkte vi till Björkhagen och var mycket där i naturen. Jag trivdes så bra, det var det livet på Södermalm jag var uppväxt med på sen 80 tal till sen 90 tal. Sedan var det dags att flytta från söder ut till Stockholms skärgård, det var rätt tufft även om det tog 20 minuter med bil till söder, det tog några år att vänja sig men det är först på äldre dagar jag ser en otrolig charm med att bo här och uppskattar det till fullo, jag älskar där jag bor och jag kan med största sannolikhet säga att jag inte kommer att flytta från Stockholms skärgård igen.

På tal om något helt annat, även om jag har varit modell och lärt mig i ung ålder att ha högklackat så är det något jag tycker är jobbigt att ha, dels för att jag redan är lång och dels för att det sällan är skönt att gå i det. Det är snyggt på bild och om jag ska fota så brukar jag alltid ha ett par sköna gåskor med mig, jag sätter på mig högklackat, tar bilden och sen snabbt byta skor igen. Hur gör folk när de går ut? Vad är hemligheten bakom ett par sköna högklackade skor? Jag har iaf inte knäckt den koden än men vill väldigt gärna veta. 

Visst ser bakgrunden inklippt ut här, vackra Santorini som jag starkt än en gång rekommenderar alla kärlekspar där ute att åka till, det är verkligen romantikens stad och då måste ni bo i antingen Thira (bilden) eller i Imorgvilegi eller i Oia när ni är här. Jag har bott i Thira alla tre gånger jag varit här. 

Alla hjärtans dag börjar närma sig och jag tycker personligen att kärleken ska firas varje dag, kanske lite extra just den 14e februari, jag som älskar högtider men tänkte skriva innan januari är slut tips inför alla hjärtans dag och vad jag gjorde förra året. 


#allahjärtansdag - #highheels - #kärlek - #oia - #santorini - #thira