Tapeter och fĂ€rgval 🙈

Det hĂ€r med att vĂ€lja tapeter var inte lĂ€tt, det fanns en hel del att vĂ€lja mellan och inte nog med det, jag har en hel del rum ocksĂ„ som ska tapetseras i det nya huset. Jag hittade till slut drömtapeten i sovrummet, den kommer jag inte att visa bild pĂ„ Ă€n men jag kan sĂ€ga sĂ„hĂ€r, det var den vackraste tapeten jag nĂ„gonsin har sett.

Jag hittade dom perfekta ljuslyktorna att ha i sovrummet med. Jag har verkligen en bild pĂ„ hur jag vill ha sovrummet nu, det Ă€r det enda rummet förutom köket jag har en bild i huvudet pĂ„ hur det kommer att se ut. Köket Ă€r vi i princip klara med. I skrivandets stund vet jag nog vad jag vill ha för tapeter i bĂ„de hallen och i vardagsrummet med. Det finns lite fĂ€rgval dĂ€r jag stĂ„r mellan, om det ska vara mörkt i vardagsrummet och en ljus ton i hallen, lite vĂ„gat men sĂ„ jĂ€kla snyggt, eller om det blir ljust överallt förutom i sovrummet och kanske en mörk fondvĂ€gg i vardagsrummet. Vill inte sĂ€ga för mycket heller pĂ„ hur jag tĂ€nker, Men i dag fick jag verkligen den perfekta bilden. 

Jag lĂ€ngtar verkligen som en tok efter att huset ska komma, önskar att det bara var en mĂ„nad kvar men riktigt sĂ„ snart Ă€r det inte. Det kliar i fingrarna över att köpa inredning. Vi kommer nog ha lite som vi redan har nu i början och köpa vart eftersom. Jag Ă€r inte riktigt van med att inreda sĂ„ stort om man sĂ€ger sĂ„, mina bostadsrĂ€tter som jag haft har ju varit ettor.







Drömhuset | |
Upp