25 års kalas och biverkningar från pstav?

I går var vi i väg på 25 års kalas där det blev massor av gofika, en jordgubbstårta gjort på mandelmjölk bland annat som var supergod så det slank ner en och annan bit. Vi satt ute hela kvällen och Albert skötte sig jättebra, han låg avslappnat och sov och den sista halvtimmen var han vaken och ville busa och charmade nog de flesta. Han är riktigt "chill" om man säger så. Supertrevlig kväll med fina familjen och vänner, massor av bebisar och barn. Mysigt! 

Vi var hemma runt halv tiotiden och vi alla somnade på en gång.

Jag börjar misstänka att jag samlar på mig otroligt mycket vätska i kroppen, det har bara blivit värre sedan jag tog ut min pstav för två år sedan. Jag hade den bara i ca 1 månad, den fungerade inte för mig.. Men efter det så har min kropp hamnat i någon obalans för när jag har lingonveckan så svullnar hela jag upp, svårt med balans, att ens prata och är jättesvullen. Stödstrumporna är ett måste då ena foten svullnar så mycket att det gör ont att gå.. Den där jävla pstaven, aldrig haft detta innan det, inte haft problem med lingonveckan alls innan. Och sedan var det en mardröm att ta ut den också, satan vad ont det gjorde.. Hur som helst. 

I dag startade dagen tidigt vilket är skönt, tog en lång härlig promenad med Albert i en jättefin skog och jag ska alldeles straxt sitta med lite jobb som jag måste få iväg. 

Vi hörs om en stund.