En vecka kvar i dag

Jag måste nog erkänna att jag myser lite extra i min älskade lägenhet just nu, visst jag är trött på fimpar och rökdoft men lägenheten i sig är helt fantastisk och likaså läget. Så ja jag myser för fullt här hemma bland flyttkartonger och packning.

Nu är det bara en vecka kvar till det att vi har besiktning avhuset och kan flytta in, snart bor vi i vårt drömhus på det absolut bästa området, vad jag längtar. Sex nätter och sju dagar kvar. 

Idag åkte vi en sväng förbi huset och tapetseringen är i full gång, vad fräscht det blir med vitt, ska bli så kul att se när allt är klart. I dag tog vi en sväng förbi Ikea också och köpte massor av matlådor och glasflaskor att ha vatten som vi ställer i kylskåpet i, vi båda är väldigt duktiga på att dricka vatten och det blir så gott med kylskåpskallt vatten. 

Är helt slut efter denna dag, imorgon är det massa packning som gäller..

Just det, vår utebelysning lös upp så fint när vi kom "hem" till huset i dag. Kan inte fatta att vi snart bor i detta hus. Ber om ursäkt om texterna är lite röriga men det går i ett här hemma 🙈 nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på en podd. Vi hörs i morgon. 


#bloggare - #bloggerska - #drömhus - #drömhuset - #hem - #home - #pudel - #toveälvsbyhus - #älvsbyhus