Hitta vem just du är

Ni kanske har lagt märke till att jag lägger upp mycket om Djurens Ö både på Facebook och i bloggen och det är för att jag faktiskt är volontär där och även tar hand om lite sociala medier. Det började i våras när vi försökte att rädda en liten sälkut, och från första stund så blev jag och Lili vänner och på den resan är det. En fantastisk människa som brinner så mycket för djur och är så kunnig och jag lär mig alltid något nytt om våra vilda djur. Ni kanske har sett programmet Djurens Ö eller Djurens hjältar?

I dag hade vi ett möte och jag suger in mig informationen som en liten svamp. Det jag verkligen brinner för kommer så naturligt för mig och det är då jag är i mina rätta element. Jag brinner tex för att hjälpa människor som mår dåligt m.m och det var därför jag så småningom pluggade till undersköterska, jag älskar mitt jobb med att vårda, just nu har jag ett litet uppehåll i det då coronan härjar och mitt immunförsvar fortfarande är nedsatt, så jag är inte en av dom uskorna som jobbar i dessa tider tyvärr men mina fantastiska kollegor jobbar på och jag är så stolt över dom och längtar tillbaka dit, det gör jag verkligen.

Vårda är mitt sanna jag, och det kom väl helt naturligt med djur också. Nu vårdar jag ju inte djur så men jag är en del av Djurens Ös arbete. Djur är något jag älskar också. Och sedan har vi skrivandet som är en sån stor del av mig. 

Så jag har mina drömjobb och det är den här personen jag faktiskt är, väldigt empatisk, vårdande och väldigt kreativ i text som älskar att skriva. 

Jag tror att man gör ett mycket bättre jobb om man har ett jobb som verkligen tar fram ens personlighet och intresse. När man verkligen får visa sitt rätta jag, som personlighet och den man faktiskt är och då trivs man också naturligt med det. Så sök jobb efter vem du verkligen är så kommer allt bli så mycket roligare.