Flyttkaos

Jag har verkligen tusen saker denna vecka att göra, bland annat packa klart här hemma, städa här och storstäda det nya huset så att det är klart och mellan varven har jag jobb att göra. Funderar på att ta hit släpet och ställa grejerna i det i veckan så att man får bort så mycket som möjligt här hemma för det är ett mindre flyttkaos samtidigt som jag försöker göra det mysigt och beboerligt men vi flyttar snart så det är lugnt. Vi är sällan hemma, alltid borta på helger och de flesta vardagskvällarna. Kan inte förstå att vi bara har en enda helg kvar i min lägenhet innan vi flyttar. Tiden går både så fort och så sakta just nu. Har packat och donat lite nu på kvällen och så medan jag har lyssnat på spöktimmen på podbean. 

I dag har vi haft en mysig dag med min sambos familj, ena paret har också en hund så Albert har haft en kompis hela eftermiddagen, så vi har varit ute större delen av dagen vilket är skönt. Han kommer att sova gott. Vi gjorde ett besök på arken zoo också och köpte lite saker till honom, ja han är en bortskämd hund men han är vår bebis, jag vädrar till och med hans filt varje kväll så att den ska vara sval 🙈

Okej tusen saker att göra, kanske ska skriva en liten to do list nu istället för att ha allt i huvudet. Så får det bli. Vi hörs i morgon bitti.