Roadtrip till

I går startade vi dagen tidigt och åkte i väg på en roadtrip till Oxelösund för att äta våfflor och dom var verkligen supergoda, så mysigt att åka dit men innan det la vi oss på en brygga och inväntade dom andra. Käkade godis och bara småpratade, så härligt.

Det var väldigt mycket folk vid våffelstugan men dom hade ett jättebra kösystem och vi satt ute. Våfflorna var fantastiska och det fanns laktosfritt och även glutenfritt. Jag tog en våffla med getostkräm, fetaost, Löjrom och creme fresh, supergod. Man kan välja på massor av gott och man kan göra sin våffla helt och hållet själv. Verkar vara ett väldigt populärt ställe och hundar är välkomna. 

Efter lunchen åkte vi vidare till havet, där var det otroligt vackert, kunde ha suttit där i evigheter. Det blev en långpromenad och Albert sov så gott hela vägen hem sedan, jag med för den delen.

Sedan grillade vi alla tillsammans, japansk lax, Majskolvar, potatis och en god sås. Och sedan ost och kex. Vi avslutade kvällen med en mysig promenad i skogen med hundarna. 

Tack alla för en jättehärlig lördag 💕 vart bär det av nästa gång?