Tio saker om mig 🙈

Jag ska alldeles straxt bege mig till veterinÀren med Albert sÄ att han fÄr sin vaccination och lite sÄnt men innan tÀnkte jag slÀnga upp ett blogginlÀgg om saker om mig eller saker jag upplevt sÄ vi kör och först upp Àr...

1. Jag bodde i norrland i tvÄ Är mellan 2012-2014 och en kvÀllsaktivitet som mÄnga norrlÀnningar gjorde var att Äka pÄ björnsafari pÄ kvÀllarna, man stannade till pÄ olika stÀllen, hade fika i bilen som man Ät och spanade efter björnar och ja jag har faktiskt sett en liten björn pÄ nÀra hÄll i det fria.


2. NĂ€r vi Ă€ndĂ„ Ă€r inne pĂ„ norrland sĂ„ Ă€r nĂ„got jag Ă€lskar att köra och Ă„ka pĂ„ Ă€r nĂ€mligen snöskoter, sĂ„ pass att jag tog körkort för det. Mysigast Ă€r Ă€ndĂ„ att Ă„ka pĂ„ en skoterled sent pĂ„ kvĂ€llen i mörkret med en stjĂ€rnklar himmel och nĂ€r det Ă€r lite kyligt. SĂ„ mysigt.

3. Jag tycker att stjĂ€rnor Ă€r ett av de vackraste som finns men ocksĂ„ norrsken och otippat nog sĂ„ har jag sett norrsken i Stockholm för ca 6 Ă„r sedan. Hur vackert som helst att blicka ut över havet och se detta spel pĂ„ himlen. 


4. NĂ€r jag var liten Ă€lskade jag att vara i skogen och klĂ€ttra i berg vilket man inte kan tro i dag dĂ„ jag lider av höjdskrĂ€ck, men jag har utmanat den flera gĂ„nger 😂 Hammarbybacken massor av gĂ„nger, KaknĂ€stornet, Ă„kt skidor, klĂ€ttrat till toppen av klĂ€ttervĂ€ggar i sickla och i telefonplan, Ă„kt roadtrip pĂ„ öar i Grekland och dĂ€r fĂ„r man verkligen en utmaning, Ă€ven i Afrika. SĂ„ ja jag lĂ„ter inte höjdskrĂ€ck sĂ€tta stopp för mig i de flesta fallen 👊

5. Jag har nĂ€stan alltid haft hund, nĂ€r jag var liten hade vi en dalmatin sedan har jag haft dessa Ă€lskade hundar som Ă€r en shih tzu och en jack russell. Nu har vi en storpudel och jag Ă€r förĂ€lskad i den rasen. 


6. Fyfan vad jag Ă€lskar att skriva, och Ă€ven jobba inom sjukvĂ„rd, jag har verkligen hittat mina kall hĂ€r i livet, jag ska skriva och jag ska ta hand om mĂ€nniskor, det Ă€r den personen jag Ă€r och alltid har varit, jag brinner för de bĂ„da sĂ„ mycket och helt Ă€rligt Ă€r det vĂ€l sĂ€kert dĂ€rför jag Ă€r grym pĂ„ det för det Ă€r jag. 

7. Jag Ă€r vĂ€ldigt bra pĂ„ att lĂ€sa mĂ€nniskor vilket jag alltid har varit. Det Ă€r som att jag ser en mĂ€nniskas personlighet m.m bara genom att trĂ€ffa dom. Kan man kanske se en mĂ€nniskas sjĂ€l i ögonen? đŸ€·â€â™€ïž Hur som helst sĂ„ Ă€r jag vĂ€ldigt bra pĂ„ det. 

8. En av de vackraste byggnaderna jag vet Ă€r Fyrar, alltsĂ„ dom Ă€r sĂ„ himla fina och jag kan sitta och titta pĂ„ dom i evigheter.  

9. Jag Ă€r en kĂ€rlekstjej Ă€ndĂ„ ut i fingertopparna och jag Ă€r alltid en trogen partner fast man sjĂ€lv har blivit bedragen i yngre Ă„lder, förstĂ„r inte hur mĂ€nniskor klarar av att vara otrogna pĂ„ ett eller annat sĂ€tt och jag hĂ„ller mig borta frĂ„n giftiga tjejer med. NĂ€ kĂ€rlek ska det vara och bra kĂ€rlek ❀ har vĂ€ldigt svĂ„rt för mĂ€nniskor som Ă€r lĂ€ttfotade, flörtar fast dom Ă€r i en relation eller flörtar med folk som Ă€r upptagna. 

10. Jag Ă€lskar den hĂ€r chokladen som fanns nĂ€r jag var liten, det var nĂ„gon slags mjölkchoklad och sedan var det i mitten en disneyfigur i vit choklad och sĂ„ fick man ett disneyvykort i förpackningen. Den var sĂ„ sjukt god och fanns pĂ„ 90 talet, nĂ„gon annan som minns den? Nom Nom. Men som vanligt slutar man tillverka allt gott. Synd att Marabou jordgubbe bars kommer ibland.. OcksĂ„ en storfavorit.