Undra om jag har den "viktigaste" åldern

När det kommer till beslut om barn så absolut. Det är i min ålder som det är jätteviktigt att ha det där trygga stabila förhållandet, att veta vad man vill och att bygga upp något seriöst. När man var yngre tänkte man kanske inte så, även om jag alltid har varit den där förhållandetjejen som aldrig haft ett behov av att "leka runt" utan jag ville ha något seriöst redan från början. Men med åldern växte stressen och nu sitter jag här, i min viktigaste ålder och tänker på barn.

Jag är nog i min lyckligaste ålder just nu skulle jag våga påstå eller ja, det är på så många punkter jag känner mig lycklig och jag tror att man blir lyckligare på många fler punkter med åldern. Att känna den där känslan av att veta vad man vill är nog en av dom punkterna jag känner mig lycklig över. 

Människor som är otrogna i en viss ålderskategori, eller egentligen överhuvudtaget är människor som slösar bort andras tid och liv. Och den vidrigaste tiden är väl just den här tiden, då man är i åldern för att skaffa barn och klockan börjar att ticka. Jag har varit med om douchebags tidigare i förhållanden och tjejer i min ålder snälla tänk till, skaffa inte sådana killar, eller tjejer för den delen också, ni förtjänar så himla mycket bättre och det finns bra människor där ute 😊 det gör verkligen det, någon som får livet på en annan våglängd, någon som öppnar upp dina ögon för saker som du aldrig trodde skulle hända, som ger dig den kärleken du vill ha och behöver. Det finns good guys and good girls som du kan skapa magi med. 


Gud vad gammal jag låter nu 😂🙈 men jag skulle nog säga att jag Är en medelålders kvinna i kategori "Skaffa barn".. Min mamma var 25 år när hon fick mig, men runt 40 när mina syskon kom och jag är mittemellan just nu, inga barn än, men i mittemellanåldern 😂 vem vet vad nästa kapitel blir nu när vi är med hus "blink". 

Den 4e augusti flyttar vi in i vårt hus. Jag sa det till min sambo och våra vänner när vi åkte dit och kikade i går att jag var beredd på att det skulle vara "en vägg klar" typ varje gång man var där, inte ett nästan helt klart hus utvändigt på en dag 🙈 jäklar vad fort det gick. Fick meddelanden av vänner som åkte dit och kikade i går som också var chockade över att det faktiskt står ett hus där redan första dagen. Sen är det självklart mycket inne som ska fixas. 

Ena dagen stod det en grund där och nästa ett hus. Både läskigt och häftigt vad livet tar en. 

Nu ska den här "medelålders kvinnan" göra en riktig storstädning hemma vilket går fort på 27+7 kvm, det blir lite annat sen. Efter det måste jag beta av lite jobb och i eftermiddag ska vi åka och hälsa på vår valp Albert igen, längtar alltid till dessa dagar. En dag i veckan är vi där, så räkna med massor av valpbilder i morgon. Vi hörs om ett tag igen.