Veterinärbesök

I dag var det dags för veterinärsbesök och en vaccinationsspruta och recept på fästingtablett så nu är det fixat. Vi fick vänta utanför kliniken innan det var dags för vår tur. Albert var så duktig där inne och när jag lyfte upp honom på bordet och veterinären kollade igenom honom blev han stel som en pinne, när han sedan hade huvudet mot mig och jag pratade med honom när det var dags för spruta var han så duktig, ingen reaktion alls eller något, så lugn och fin min duktiga lilla kille. Nu är han helt slut och ligger och vilar. Nästa spruta blir när han är ett år vilket är om ca 9 månader. 

Nu har jag precis tryckt i mig en vegetarisk  plocksallad från Hemköp, alltså dom har så sjukt goda veggo saker som man kan ha i salladen. Mums! Jag har för övrigt varit Stockholmsvegetarian i snart ett års tid. Finns verkligen så mycket goda saker och bra alternativ. 

Nu ska jag skriva ner lite idéer som jag och Lili pratade om i går i telefon, vilken underbar människa hon är, så glad för att ha lärt känna henne. Vilken människa och vilken inspiration hon är ❤️ vilka fantastiska människor jag har runt mig 🙏 Tack!