44 dagar kvar

Jag räknar verkligen dagarna nu och det ska bli så kul att få följa huset från start, från grund till färdigt hus. Jag har ännu inte förstått att vi snart kommer att flytta in i vårt hus och om allt flyter på och går som det ska så flyttar vi in om 44 dagar, det är ingenting och om 9 dagar kommer husleveransen. Då kommer jag att uppdatera dagligen med bilder och så, så att ni kan följa med dag för dag. Jag hoppas att jag också kan fota lite där inne för jag antar att själva utsidan går relativt fort och det där inne tar lite längre tid? Eller vad vet jag. 

Vi har fortfarande inte bestämt den vita färgen vi kommer att ha på utsidan än. Våra vänner som vi var hemma hos på midsommar har en jättefin vit färg som jag är lite sugen på, men när vi var hos svärfar i går tittade jag lite extra mycket på hans färg på huset, en fin grå färg. Hmm. Vitt blir det nog som vi alltid varit inne på. 

Många undrar hur mycket som kommer att vara klart med huset när det är "klart" och det är i princip allt, de fixar ALLT invändigt, allt kommer att vara klart, tapetsering, kök, badrum, ja allt. Det enda vi kommer att fixa själva är målningen av fasaden, den kommer grundmålad och sedan kommer vi stå där med våra vänner och måla i sommar. #drömhuset