Happy birthday Nicki

Det här med att fylla år är väl kul i sig, det bästa med det är att umgås med folk. I år blev det lite annorlunda då coronan fortfarande härjar runt om i världen så vi var bara med min familj och sambons familj. De närmaste och vädret var på topp så vi satt hemma på min familjs stora altan.

Det bjöds på den godaste rabarberpaj jag ätit och så hade vi köpt med oss massor av glass och strössel, godare att äta glass i värmen än tårta. Och jag fick sådana fina presenter, bland annat en Tommy Hilfiger ryssäck som jag hade önskat mig, lättare att ha ryggsäck sedan när man har en hund. Sedan fick jag presentkort, lite pengar, saker från Rituals som jag älskar och sedan fick vi lite hundsaker till Albert och på tal om honom så fick jag världens sötaste bilder på valparna som just nu håller på att tvättas, fönas och klippa klor och dom var tydligen så duktiga och så himla söta bilder, älskar dom, om någon dag får vi träffa honom igen, vad jag längtar. 

Om vi fortsätter med lördagen nu, på kvällen drog gästerna och vi stannade kvar på middag med min familj, det blev ett italienskt tema, kanske för att jag älskar Italien? Det var hur gott som helst, grillad tonfisk bland annat. Och hör och häpna, jag tog mig ett kvällsdopp i sjön. Tack alla som kom och firade mig denna dag 🌼