Försöker hålla det hemligt 🙈

Det blev en blöt joggingtur i morse i spöregn. Nu har jag fått mina 10.000 steg, jag gjorde lite andra övningar också så dagens träning tog 1,5 timme, så nöjd. Och iskallt vatten från kylskåpet på det. Fast jag började redan min morgon vid fem tiden och tre timmar senare är både träning och städning klar för i dag och jag ska alldeles straxt äta lite frukost och jobba lite.

Jag håller på att tvätta sängkläder och fick ett tips som jag tänkte dela med mig av nu i denna hetta då det kanske är svårt att somna, lägg sängkläderna i en plastpåse och lägg in i frysen ett tag så är dom svala när man ska gå och lägga sig iaf. 

I dag är det en stor dag för oss då vårat hus börjar att byggas upp, några av er som nog har sett stora lastbilar på en parkering har nog redan sett vilken husleverantören vi har valt men jag tänker inte riktigt än berätta här på bloggen utan jag väntar tills det att vi flyttar in om 5 veckor. Vi är jättenöjda hittills kan jag iaf säga. Vill att det ska bli en liten överraskning sedan. Alltså om fem veckor ska huset vara klart. Det är helt galet. Måste börja packa snart, för sista gången på ett bra tag fram över, nästa flytt blir troligen till ett ålderdomshem i framtiden. Jag älskar vår tomt och område  och jag tror verkligen att jag kommer att älska vårt hem.