Firande ikväll

Jag älskar verkligen att starta dagen tidigt med en powerwalk på 10.000 steg varje morgon med musik i öronen och testa nya vägar, ta en kalldusch och sedan äta lite frukost. Bästa starten.

I dag fyller min kära bror 19 år så hela familjen ska fira honom ikväll på en sushirestaurang i Hammarby sjöstad, ska bli kul, tycker att det finns riktigt bra restauranger där, två av mina favoritsushiställen ligger där, Ima och 
Tezukuri som ni bara måste testa om ni är där. Undra hur många vi blir ikväll, om två av mina syskons respektive följer med så blir vi tio totalt. Vi är fem barn med mig 😂 så vi är en rätt stor familj. 4 är ju fortfarande "barn" eller rättare sagt tonåringar och bor hemma. Jag nämner vilken restaurang vi ska käka på ikväll då jag faktiskt aldrig ätit på denna men har hört från flera att den ska vara jättebra. 

Det kanske blir lite rörigt när jag nämner mina syskon här i bloggen, men jag har två syskon till som bor i två andra delar av Sverige och som är 25 och 27 år. Så här i Stockholm så är vi fem stycken med mig. 

Bild från powerwalk en i morse, var så sugen på att hoppa i.