På sjön och det där med att ge dricks... 🤔

I går skickade våra vänner och fråga om vi ville med ut och åka båt och avsluta med en middag och det ville vi absolut och vilken mysig kväll det blev, jag älskar att åka båt i solnedgången.

Vi mötte upp dom vid deras båtbrygga och så begav vi oss ut på havet, det var så mysigt och jag blev mer och mer sugen på att skaffa båt. Vi tjejer satt där bak och småpratade under båtresan och efter drygt 45 minuter var vi framme vid ett matställe, för mig blev det lenrimmad lax med sallad, hur gott som helst.

Tänker ni samma som mig när ni är ute på restaurang att man ska "förtjäna" sin dricks annars dricksar inte jag, det är inte bara maten som ska vara god utan servitrisen ska vara trevlig och göra ett bra jobb och tyvärr var personen inte det och då kände jag inte att dricks var något jag ville ge henne.. Vissa människor har inte servicekänsla och kanske inte ska jobba med det, likväl som människor som inte känner empati eller "kan läsa människor" kanske ska jobba inom vården. Vissa människor passar inte med vissa yrken så enkelt är det bara. 

Mätta och belåtna åkte vi hemåt, och jag kände bara en sprudlande glädje när vi åkte, vad jag trivs på havet.