Valpmys dag 2

Jag kan säga såhär, det var inte det lättaste att fota 6 små busiga valpar, dom inte var stilla en sekund tills dom blev trötta och la sig ner så jag filmade en hel del istället. Kan lägga upp bilder från videorna sedan. De hade blivit så stora på en hel vecka sedan vi sist hälsade på. I dag åkte jag dit ensam, syster skulle följt med men hon skulle vara med en kompis istället och sambon skulle se första matchen för djurgården så det blev en liten roadtrip dit själv, vägen dit är magisk. Det ligger bara 30 minuter i från oss så det går fort att åka. Och jag som tyckte att vi bor ute på landet, detta är rena paradiset, massor av kossor, får och hästar på vägen, grönska och bondgårdar, så vackert.

Jag tycker att det är så skönt att kenneln väljer vilken av valparna som ska bli vår lilla familjemedlem. Vi pratade en timme samtidigt som det blev massor av gös med hundarna. Men nästa vecka ska vi dit igen. Längtar redan. 

Efter att jag hade varit där så stannade jag på vägen och tog en promenad i den fina naturen och kände mig faktiskt riktigt lycklig. #storpudel - #valpar