Veckan

Utanför jobbar dom på för fullt och lägger stenplattor så efter att ha suttit ute hela dagen fram till 15.00 så fick jag gå in, shit vad det låter... Nu på äldre dagar börjar jag få en riktigt fin brun färg, ja iaf på framsidan, det var för några år sedan som min kropp "ställde om" och fick en fin bränna. Hur som helst. Har tagit en kalldusch, pratat med båda mina systrar i telefon och snart kommer min sambo och hämtar upp mig.

Så himla skönt att vila ansiktet från smink också, jag sminkar mig kanske en gång i veckan under sommaren och man märker stor skillnad på mina fransar, dom blir jättelånga så det är nästan lite jobbigt att ha mascara på sig. 

I veckan händer det lite roliga saker, i morgon ska vi ut och äta och fira min bror som blir 19 år, han älskar sushi så jag är nästan säker på att det blir någon sushirestaurang till middag. Sedan var det något mer som händer som jag har funderat på vad det är jag glömt?!? Och förhoppningsvis träffa Albert igen, middag med vänner på fredag och på lördag så ska både min och min sambos familj fika ihop, mysigt. Så det är lite av veckans planer, vill att denna vecka ska gå fort för nästa vecka kommer vårt hus äntligen. 

Grönskan på vårt kommande område är magiskt.