10 frågor och svar om mig!

1. Vad är du mest stolt över personlighetsmässigt och utseendemässigt, nämn tre saker. 

Svar: När det kommer till personligheten är det väl att jag är väldigt omtänksam och värnar om andras mående, jag är väldigt stark i mitt psyke och jag är väldigt ärlig. Utseendemässigt är det mina ögon, mitt hår förutom just nu (annars när det är långt, snart så) mina fötter 😂 vad svårt! 


2. Ditt favoritland du besökt, och din drömresa?

Svar: måste säga Tanzania och Ungern, men om jag bara får säga ett så blir det Tanzania, där blev det så sjukt fina minnen som jag alltid kommer att minnas. Grekland är en annan storfavorit. Min drömresa är fortfarande att bila runt i Italien, få se alla romantiska platser. Sen är en dröm New York också. 

3. Vad attraheras du av hos människor du träffar?

Svar: ärlighet, lekfullhet, trygghet, lojalitet, djupet, hjärtat på rätt ställe och godhet. 

4. Har du något gott recept att dela med dig av, vad är din paradrätt?

Svar: min paradrätt är lax med sambal oelek och riven ost på, pressad potatis och hemlagad dillsås på turkisk yoghurt, färskpressad citron och massor av frusen dill i, alltså den såsen, Mmmhmmm, bästa! Sedan Sojabönor, babyspenat med fetaost, jordgubbar och honung på. 

5. Nämn tre drömmar du har?
Svar: att världen får bukt på coronan och att alla människor fylls av godhet och kärlek. Att få bygga upp min lilla familj och att hitta ett botemedel mot alla sjukdomar. 

6. Bästa bakverket?
Svar: kladdkaka med vispgrädde. 

7. Vad är du bra på att baka?
Svar: kladdkakemuffins med marabou i. Toppat med vispgrädde. 

8. Har du någon favoritfilm?
Svar: Många, några av dom är The holiday, bridget Jones, grown ups, många filmer med Jennifer Aniston i, The notebook plus många mer, älskar romantik. 

9. Bästa parfymen?
Svar: Åhh jag vet inte vad den heter nu, och jag är för lat för att resa mig ur soffan och gå och kolla, men jag gillar parfymer från Rituals. 

10. Drömyrke?
Svar: Författare, forskare inom cancer, skribent, jobba inom vården.