Tips på hotell i Barcelona

Spanien är ett land jag har varit i två gånger, det var min första utlandsresa med min mamma och jag fyllde fem år när jag var där, då var vi i Torrevieja och senaste gången jag var i Spanien var 2018 och då besökte vi vackra Barcelona, det var sagolikt vackert och vi bodde 3 minuter gångavstånd från Nationalmuseet och där var det magiskt, fontänerna där var så fina och de hade fontänspel på kvällarna.

Hotellet vi bodde på hette hotel Vilamari och vi var supernöjda, det fanns rum som inte hade fönster men jag hade ett rum med fönster och personligen rekommenderar jag dom rummen, så jäkla fina och jag var så nöjd med allt, frukosten var bra, rummen var superfina och läget är kanon, så centralt. Nära shoppingcenter, restauranger, tunnelbana och Nationalmuseet.

Vi var verkligen överallt i Barcelona och vi hann så mycket på fem dagar som vi var där. Parc Guell hade en otrolig utsikt över hela Barcelona. Vi såg en jättevacker kyrka, vi var på staden en dag, vi åt spansk mat varje dag, deras svarta paella är verkligen så god, och självklart deras tapas med. Vi gick väldigt mycket och vädret var kanon, vi var där i maj månad. Vi gick från vårt hotell ner till kajen och gick massor av mysiga gator. Vad jag älskade Barcelona.