Borta bra men hemma bästDet är något helt fantastiskt med känslan av att komma hem till sitt eget hem, även om jag inte bott här på länge är det något speciellt, en känsla av trygghet, sitt eget, doften, mina möbler. Jag är nära till tårar av att komma hem till min fina pärla, mitt vackra hem. Jag sitter just nu i soffan och bara tittar på mitt hem med en sådan värme och kärlek.

Som jag nämnt tidigare så har vi bott på helt fantastiska platser men det är ändå något som är mer fantastisk med att komma hem till sitt, borta bra men hemma bäst. Vi har fått låna en soffa då vår soffa är enorm för min etta men resten är mina möbler jag hade tidigare här. Sängen, borden, mattan, klädställningen, spegeln, gardinerna, småsakerna. Det är så himla underbart att få se mina möbler igen. Läget är fantastisk. 

Jag var inne i stan på förmiddagen och hjälpte en vän med en sak och sedan när jag satte mig på bussen fnissade jag lite åt mig själv, först över att det var evigheter sedan jag åkte kommunalt och inte riktigt visste hur jag skulle göra vid spärrarna vid tunnelbanan, sedan var jag osäker på vilket tåg jag skulle ta och inte nog med det, så sitter jag på bussen och då har min busshållplats vid mig bytt namn vilket var lite roligt. 

Jag vill verkligen visa er hur vi har fått till det i min lägenhet men just nu är det tvätt överallt så jag väntar lite med det, men vi har fått till det riktigt bra trots kaoset i går och shit vad mycket saker man har, det är verkligen ner ön vad man tror. Tog liksom aldrig slut kändes det som. 

Vi var på Deli magasinet på Rådmansgatan i dag, deras laxsallad var sjukt god. Dock börjar jag få lite biverkningar från min medicin mot matstrupsinflammation som jag har och som har sjuka symtom som jag äntligen fått reda på att jag har efter slangar ner till stämbanden och sånt. Medicinen ska jag äta i tre månader för att bli frisk, längtar. 
#delimagasinet