Budapest, tips på boende och restaurang

Jag vet att resor är tillfälligt nedlagda och att länder stängt sina gränser men när detta är över och man kan börja att resa igen bland annat så tipsar jag er verkligen om att åka till Budapest. Förutom att Ungern ligger mig nära och varmt om hjärtat dels för att jag är svensk ungersk så älskar jag detta land och längtar till att få åka dit igen.

Jag har så mycket som jag vill tipsa er om men jag tänkte börja med att tipsa om det fantastiska boendet vi bodde på mitt i centrala Budapest i området 
Där vi hyrde en lägenhet All in Apartman som var helt underbar, det tog ca 7-10 minuter att gå till Donau. Lägenheten är en öppen planlösning, lagom stort, tv och soffa, en stor säng, stort badrum och kök. Vi bodde där i fem dagar och det var inte alls dyrt och vi var helnöjda. Man bor i de judiska kvarteren och innergården är så vacker. Allt är vackert. 

Här kommer lite bilder från lägenheten, det andra jag vill tipsa om är (läs nedan) .. 







En helt fantastisk kycklingrestaurang som heter Restaurante Fuego, detta ställe var bådas favorit, det var så sjukt god mat och chimichurrin där var världsklass så den restaurangen får ni inte missa. Den får helt klart en stark 4,9 av 5. 





Resa till Budapest 2018, Restauranger, Tips på hotell, Tipsar | #allinapartmanbudapest, #budapest, #hungary | |
Upp