Clean känsla

Det har blivit lite dåligt med bloggande i några dagar, det är för att det har varit full fart här hemma, imorgon kommer mäklaren och fotografen hit och ska fota och fixa allt inför att min lägenhet kommer ut på riktigt på Hemnet, tidigare har jag bara haft den som kommande. Har städat och fixat, köpt frukt och tulpaner och verkligen storstädat köket med ugn och sånt, jäklar vad tid det tar, blev för en stund sedan klar med badrummet men jag har tid på mig imorgon också då dom kommer mitt på dagen, men det mesta är gjort nu och just nu tar jag en paus och passar på att blogga lite och har kletat in ansiktet med en hemmagjord ansiktsmask på honung och havregryn. Skönt!

Visst blev det en "clean" känsla av mitt hem? Jag älskar att ha det väldigt undanplockat och rent och snyggt, då mår jag som bäst, inte mycket som står framme. Ni får se det färdiga resultatet i morgon.

Vi gjorde ju vår slutbeställningen i helgen av huset där jag fick min vilja igenom med ett helt vitt kök, och min kära sambo fick då bestämma hur köksluckorna ska se ut "spegelluckor" tror jag man kallar dom, de är inte helt släta utan de påminner om mitt kök, fast i vitt och andra handdtag. I juni kommer huset som det ser ut nu. Shit vad tiden går fort, vad jag längtar. 

Ha en fin dag och ta hand om er där ute. 

Nora

Så ni har fixat ett bord nu?! :D