Så här ser vårt hus ut 😍

Med anledning av coronaviruset så har vi satt oss själva i karantän hemma. Vi satte oss i karantän för att inte bli smittade men framförallt för att inte smitta andra då man kan vara symtomfri men bära på smitta ändå och då tar vi absolut det säkra före det osäkra... Många företag gör detta möjligt för sina medarbetare.. Vi alla måste fan hjälpas åt nu.. 

Livet är vad det är just nu och vi gör allt det vi kan genom att som sagt sätta oss själva i karantän. Vi måste tänka på varandra och vi måste ta egna ansvar för sig själv och andra. Ryck inte på axlarna utan ta Ditt ansvar... 

Dagarna rullar på och vi gör det bästa av situationen genom att göra det så mysigt som det bara går hemma

Vi fick precis mejl från vår husleverantör om slutbeställningen av vårt hus så den ska vi sätta oss med ikväll och göra klart, allt det som rör vårt älskade hus som vi bara har sett en skiss på såklart men som vi älskar, det man gör på slutbeställningen rör det invändiga såsom golv, tapet m.m.

Hur vackert är inte vårt hus? Snart byggs huset i fabriken, overkligt. Vi har varit inne i denna modell fast i ett något äldre och det var riktigt fint och nu är det fler val man kan göra och viss skillnad kommer det att vara men i det stora hela såg det ut som vårt hus kommer att se ut om några månader. 

Här är bara tips på hur man kan möblera huset men ja, här är det, vårt drömhus. Längst fram i vinkeln där vardagsrummet på 23,1 kvm är har vi förberett för två sovrum om vi nu skulle vilja ha det genom att sätta fönsterna så som vi har satt det. Vi valde att inte göra två sovrum just nu eftersom det redan finns tre sovrum, men behovet kan ändras och då blir vårt hus 7-8 rum och kök. Jag ska ju göra om ett rum till en walk in closet med. 

Alltså vårt fina hus. Här kommer vår framtida son eller dotter att växa upp och här kommer vår framtida storpudel att växa upp och här kommer vi snart att bo. Vår lilla familj. #drömhuset
Nora

Så himla fiiiiint! Ser fram emot det så mycket :D Ert sovrum blir det ut mot altanen? Är det inte redan en walk-in-closet till höger om det rummet?

Svar: Haha den ska min kära sambo ha 😇😇 japp sovrummet ut mot altanen 😍
Nicki