Köpt köksbord och tankar om relationen

I går åkte vi på en liten roadtrip och hämtade upp ett bord med fyra stolar till min lägenhet men jag tyckte att det blev snyggare med bara två stolar, vilket lyft det blev. Min mäklare ville att vi skulle köpa ett köksbord och så inför fotografering och visningar. Visst blev det bra

Min underbara pärla som jag ägt i tre år nu, vad jag älskar denna lägenhet, jag har jättesvårt för att släppa den, jag har riktig separationsångest. Jag vill mer än allt annat kunna behålla den trots att vi är tomtägare och snart husägare.

Kolla in denna skönhet 😍


Annars då, livet i karantän rullar på, vi bor på 27 kvm och det fungerar väldigt bra. Hur gör man då för att få en relation att fungera i dessa tider? Hur gör ni? Vi försöker bara att ha det så mysigt som möjligt med varandra, skratta mycket och utveckla det åt det positiva hållet och underlätta mycket för varandra. Att lyfta upp varandra och vara en trygg bra punkt. 

Jag tror det blir påfrestningar på mångas förhållanden dessa tider, vill man så går det. Man har alltid ett val. I dessa tider tvingas man lägga om sin vardag och liv väldigt mycket och man får anpassa sig och göra det så bra som möjligt. Inte sura över struntsaker och ha en trevlig och bra ton till varandra gör mycket. Skratta, laga mat ihop, åk på mysiga roadtrips, spela spel, baka, prata mycket, städa ihop m.m. 

Jag tänker mycket på de barn och vuxna som far illa i hemmet, de som verkligen är utsatta. Hur man ens kan utsätta en annan människa för sånt går inte att förstå...
Nora

Här står det ju! Haha, missade det... Det blev jättesnyggt och fyllde ut rummet perfekt :)