Planera inflyttningsfest đŸ˜±

Jag hade skrivit ett jÀttelÄngt inlÀgg och sÄ hÀnger det sig precis nÀr jag var klar sÄ nu Àr det bara att börja om frÄn början.

Jag sitter hĂ€r och funderar pĂ„ inflyttningsfesten som vi hade tĂ€nkt att ha nĂ€r huset Ă€r klart i sommar, men min tanke var ju att ha en kombinerad krĂ€ftskiva med inflyttningsfest och det lĂ€r komma över hundra personer och dĂ„ Ă€r min frĂ„ga, hur ska man fĂ„ plats? Jag hade ju först tĂ€nkt att vara ute men hur kul Ă€r det om vi inte ens fĂ„tt en altan eller grĂ€smatta tills dess? Och sedan bord och stolar, kan inte sĂ€ga att alla fĂ„r ta med sig egna bord och stolar. Sen kommer huset att vara sprillans nytt, vĂ„gar man dĂ„ ha folk dĂ€r? Haha. Tanken var ju att ha festen i sommar och kunna vara ute, men vi vet inte exakta datumet nĂ€r huset Ă€r klart sĂ„ kan inte fĂ„ ivĂ€g inbjudningar. Vi vet vilken vecka huset kommer plus minus en vecka men sedan Ă€r det precis under semestertider och det kan ju dra ut tiden dĂ„ huset tar ca 4 veckor att bygga upp. 

Sen slog det mig att man kan ha en inflyttningsfest med picknick, picknickfiltar och sÄnt Àr ju lÀtt att ta med sig och ha lite bohem/orientaliskt över det hela och sÄ ett partytÀlt och massa mys, det blir ju skitbra. Mm, ska suga lite mer pÄ den karamellen och hitta en bra lösning.

Det kommer ju vara sĂ„ tomt i vĂ„rt hus till en början, vi valde att inte bestĂ€lla garderober i huset utan det vill vi köpa sjĂ€lva sedan annars skulle dom bli inbyggda och sĂ„. Och vart ska vi dĂ„ ha alla klĂ€der? Vi fĂ„r dela pĂ„ walk in closeten som redan finns i sovrummet sĂ„ lĂ€nge tills vi har fixat min walk in closet och köpt möbler. Min kommer att fixas nĂ€r vi vĂ€l Ă€r pĂ„ plats som sĂ„ mycket annat. PĂ„ 150 kvm kommer vi alltsĂ„ att ha en stor soffa, ett litet matbord för fyra personer, en sĂ€ng och lite smĂ„saker. Det Ă€r allt vi har i möbelvĂ€g, och just det, tvĂ„ nattduksbord. SĂ„ det kommer med andra ord kĂ€nnas extremt tomt till en början. Och det Ă€r vĂ€l ocksĂ„ det jag kĂ€nner, vi kommer att visa upp ett vĂ€ldigt tomt hem till festen men men. Haha.

SĂ„ denna mĂ„nad mĂ„ste vi sitta och bestĂ€mma tapeter, golv och allt sĂ„nt, lamputtag eller ej i föntrerna, ja hur mycket som helst. SĂ„ jag tĂ€nkte sĂ€tta mig lite i dag och pilla med design och fĂ€rgval. 

Shit vilken utveckling vĂ„r tomt har gjort, hĂ€r Ă€r en av de första bilderna pĂ„ tomten, det dĂ€r lilla huset Ă€r borta, vi har förberett marken för huset. Fyfan vilken vacker tomt. Jag Ă€lskar den. 




Drömhuset | #drömhuset | |
Upp