Rituals levererar och 1917

Som vanligt, min absoluta favorit när det kommer till skönhet, dofter och parfymer. Inte nog med att vi har en doft till bilen som luktar så jäkla gott så har jag dessutom min favoritparfym därifrån som är denna (se bild nedan) duschartiklar och senast nu fick jag dessa tre handlotions som är helt underbara. Och här om veckan skämde jag bort sambon med två parfymer och en duschkräm därifrån. 

Träningen i dag gick jättebra, körde som vanligt ben och rumpa, är det bara jag som tycker att det är tråkigt att träna armar? Jag får väl köra armar en dag i veckan iaf tänkte jag. Magträningen gick bra och sedan blev det 20 minuter stretching så 1,5 timme totalt, väldigt nöjd. Sedan fick jag kramas med en av de bästa personerna att krama, hon ger mig en riktig mammakram varje gång och bara det kan göra hela min dag. Vissa kramar är så underbara och betydelsefulla. Det fick mig att sakna min mamma massor men det var det värt. Att en kram kan betyda så himla mycket. 

Ikväll ska vi på bio med svägerskan och sambons bror, vi ska se 1917 äntligen. Jag har velat se den jättelänge så nu äntligen är det dags, bokat och klart denna gång. När vi skulle se den förra veckan så var det så dåliga platser kvar så då struntade vi i det. 

Nu ska jag fixa vidare här hemma, om ni undrar varför det är så tomt i fönstret så är det för att blommorna står i duschen just nu. Blommorna vi har fick jag av en kund för exakt ett år sedan och de lever fortfarande, det finns hopp även för mig. 

Ser fram emot en mysig helg. 

#rituals