6 månader vs i dag

Den här bilden togs för ungefär ett halvår sedan. Mycket har förändrats sedan dess när jag tittar på detaljerna i bilden. Mitt långa blonda hår som dessutom är uppsatt i en toffs har nu klippts av, all gammal blond hårfärg är borta och kvar är bara mitt chokladfärgade bruna hår som sträcker sig straxt över brösten men som växer på och mår bra. Jag älskar mitt självlockiga hår på denna bild. Jag ska försöka ta en likadan bild som denna i dag på tomten. Men som jag sa, mycket har förändrats sedan sex månader tillbaka, i dag är allt nästan helt klart för att ta emot huset, grunden är lagd, vattnet är förberett och det ser inte alls ut så här på tomten. Detta inlägg kommer att publiceras efter det att vi varit på tomten i dag så att ni ser skillnaden. 


Update, jag hann inte publicera inlägget i går så detta är skrivet under två dagar. I går var vi på tomten och förmodligen blir det en sväng dit ikväll igen. Det var mycket grönare på träden nu än för 6 månader sedan, håret är kortare och som ni ser har mycket hänt. 
Blev en pw tillsammans med syster i telefonen på 30 minuter nyss. Lite update sedan vi sist pratade i går 😂 kan ju ha hänt mycket. Hon bor en bra bit bort i fina Malmö. Vi var och hälsade på där i höstas och det var faktiskt första gången jag var i Malmö, riktigt fint. Min älskade syster och jag är kopior av varandra i så mycket, vi har en enorm lekfullhet och sprallighet och båda har ett enormt stort intresse för både bild och foto. 

#drömhus - #malmö