Nu vet vi exakt inflyttningsdatum av vårt drömhus

Okej jag ska alldeles straxt ta tag i lägenheten men just nu rinner tårarna nedför mina kinder, det bubblar av glädje i HELA kroppen och jag har slängt iväg ett sms till mina vänner och familj. Vi fick precis ett mejl från husleverantören om vilket datum de börjar att bygga huset, och vilket datum allt är klart senast. Jag exploderar snart av tårar med en sådan glädje. Nu vet vi exakt sista datumet då vi flyttar in i vårt sprillans nya hus. 😭🥰😭🥰

Jag blir ju så känslosam av minsta lilla grej, kräfta, you know! så jag sitter här och storbölar av glädje, ser knappt vad jag skriver. 

Ska jag våga glädjas? JAAAAAAAA nu tänker jag faktiskt våga. Omg! Om någon månad blir vi med vårt drömhus och nu är alla datumen klara. 

Jag tänker inte skriva vilka datum det blir men jag kan säga att starten är nästa månad och vill ni följa husbygget varje dag så är det bara att kika in här på bloggen för jag kommer att skriva varje dag om husbygget och självklart annat med, jag kommer att vara där varje dag, jag kommer att fota och filma allt. 

Vilken jäkla drömresa. 😭😭😭😍#dröm - #drömhus - #drömtomt - #hus - #husdröm - #nybygget