Tänk att få göra så här på tomten 😍🙈

Vi vill ju ha hund väldigt väldigt snart och i slutet av maj vet vi om det blir en liten valp för oss och det kommer att bli en svart storpudel. Vi vill ju ha en hane så nu hoppas vi verkligen på att kullen får just en hane så att vi kan bli med valp i sommar.

Jag har tänkt en hel del på hur vi kan göra tomten så optimal som möjligt för en hund. På baksidan av huset så har vi en stor tomt där det finns stora möjligheter, men vad? Ni får gärna komma med tips. På framsidan blir det altan, gräsmatta, parkering och lite så. 

Ni vet ju redan min stora dröm att dra in havet till vår tomt. Det skulle bli så magiskt. 

Tomten sträcker sig till träden längst bort så det finns mycket tomt. Känns som att vi har byggt huset på en bråkdel av tomten. 


I böjen vid huset så kommer det en altan sedan, vi börjar med att ha den där för att kanske utöka den sedan. En stor parkering är också tanken då vi har en stor familj på bådas sidor. 

Och ja man blir helt trött i huvudet för att förstå att ett stort hus kommer att stå här snart, jag tycker att det ser jättelitet ut, visst gör det? 😂 Det är helt sjukt vad mycket hjärnan jobbar med att förstå hur allt kommer att bli. När vi var borta vid nybygget och gick in i ett liknande hus (förutom vinkeldelen) så kändes det huset jättestort (se bild nedan) och då var det huset ca 30 kvm mindre än vårt. 


Här är huset vid nybygget borta vid Arlanda som jag starkt rekommenderar er att besöka för att hitta just er husleverantör. Här hittade vi vår. Vi var här redan innan vi hade köpt tomten och kände oss för, totalt fem besök här. Jag kände mig hemma direkt när vi klev in i denna enplansvilla som jag kommer att skriva om sedan när jag avslöjar vilken husleverantör vi valde och varför. 


Det är så här jag skulle vilja va på vår baksida så som grannarna har. Det är så himla vackert och i det jag menar att jag vill dra in havet till oss också.