Lurad...

Min sambo smsade nyss över färgkoden till färgen på huset som han fick tips av husleverantören att vi skulle ha i vitt. Vårt hus kommer grundmålad och sedan får vi själva greppa penseln och måla utvändigt, allt inne kommer att vara klart. Jag brukar skämta och säga att vi alla drar våra strån till stacken och mitt strå är att servera gott att dricka medan han målar eller ligga i solstolen så han får något fint att titta på 😂 är det något jag absolut hatar att göra är det just att måla.. Men men jag antar att jag kommer att stå där i sommar med penseln och måla iaf.

Mina vänner som köpte tomt förut rev ett gammalt hus på tomten och då hade vi rivningsfest på ca 30 personer. Hmm kanske vi ska ha en målarfest då? 💡 så slipper jag måla så mycket 😂 jag är inte så dum 😂

Jag minns när vi i början av året var i väg och tittade på tapeter och jag blev helt kär i en tapet och när hon sedan visade mig tapeten i katalogen trodde jag först att jag blev lurad då den inte alls såg ut som den gjorde på den bilden jag såg den på. Vad ljuset kan göra mycket. Där och då kände jag att vi väljer helt vitt invändigt(förutom två fondväggar i grått) så att vi lättare kan måla eller tapetsera senare när vi har bott in oss.

Hur kommer den vita nyansen att bli på huset 🙈🙈😱😱 shit vad svårt...