Magiskt och tårar av tacksamhet

Hur vacker är inte naturen? Helt fantastisk morgon. 

I går hängde vi på altanen hos min familj för att sedan äta middag där, det blev en av mina favoriträtter, grillad lax med risotto och till efterrätt åt vi rabarberpaj med vaniljsås. Alla mina 4 syskon (en är en bonusbror) var hemma samtidigt vilket var supermysigt. Vi står alla otroligt nära och den syskonrelationen växer sig allt starkare för varje gång och jag är otroligt tacksam för att ha så många syskon totalt (6) och som jag står alla lika nära men på olika sätt.

Innan vi åkte till min familj så var vi ute på en otroligt härlig långpromenad på över 10.000 steg och vår längtan är så stor på att om ca en vecka få veta om vi blir med valp. Vi väntar spänt på att mamman som är med valpar ska föda i slutet av denna månad och att vår prins finns där. Vi hoppas. 

Jag tycker att denna helg har varit en av de bättre på länge och jag ser fram emot den långa helgen som väntas nu. 

I dag påbörjas markarbetet på vår tomt med så dit ska vi ikväll och kika, vi är där i princip varje dag och att snart bli grannar med min stora familj, ska bli så jäkla underbart. 

Vi alla har olika drömmar och vi bygger upp just vårt drömliv så som vi vill ha det. Vi bor nära båda våra familjer och detta är Vår gemensamma drömtomt, visst jag kommer otroligt nära min familj då vi bor grannar men vi kommer att bo nära bådas familjer och detta är verkligen vår gemensamma drömtomt. Nu kommer tårar av glädje när jag tänker på vår stora dröm igen och tårar av glädje över att ha sådana OTROLIGT FINA människor i mitt liv. Herregud.