Njut av den

Ett inlägg i samarbete med oliverocheva

Jag förstår att det kan vara lite pinsamt att prata om sex, en gång i tiden tyckte jag också det men inte längre. Det kanske är bra att vi pratar mer sex i allmänhet då vissa inte förstår gränsen på vad som är okej och inte. Men det vi ska ägna oss åt i detta inlägg är just sex som är okej. Jag kommer på nytt tipsa er om den bästa leksaken jag någonsin har provat och som jag tycker att ni borde testa, den är grym. Satisfyer PRO 2 lufttrycksvibrator.

Det är absolut inget pinsamt med att använda sexleksaker, tvärtom så tycker jag att det är kul att tipsa tjejer om hur de kan njuta maximalt.  Och självklart kan man använda lufttrycksvibratorn tillsammans med sin partner också, den kan maxa ert sexliv totalt.

Det kan vara svårt för oss tjejer att få orgasm, det är lättare för killar att få det och många kanske inte vet hur dom ska få det och känner en press och ångest inför att ha sex med sin partner, denna vibrator gör det så mycket enklare och tar dig till en helt ny nivå där (som jag nämnde tidigare) du också får njuta till max.

En perfekt present till din flickvän. Eller varför inte, du som är singel köpa en till dig själv. Vi tjejer måste bli duktigare på att köpa presenter till oss själva haha. 

Sex är inte bara sex, sex är att älska din kropp och njuta av den, både med dig själv och med en annan person som du tycker om. Att lära sig, utforska och öppna upp vad just du gillar och inte gillar. Det bästa sexlivet skapar man tillsammans med en fast partner helt klart. Där ni båda lär känna just din kropp och vad just dina speciella punkter sitter. Och självklart du som singel också, att ha ett underbart "sexliv" med dig själv.

Och kom ihåg: Sex är något fint om du vill göra det till något fint. Allt annat är vidrigt... Och det är aldrig okej någonstans att köpa en annan människas kropp, våldta, pedofili eller liknande saker.