Q & A


Hur ser din femårsplan ut? 
Om fem år har vi bott in oss ordentligt i vårt hus, har vår svarta storpudel som vid den här tiden förhoppningsvis är fem år och vi har ett litet barn, kanske har vi en båt också? Hur mysigt hade inte det varit. Jag kanske äntligen har gett ut min första bok och förhoppningsvis är jag gift och har utbildat mig mer i psykologi och även i beteendevetenskap och hjälper människor att må bättre i psykisk ohälsa. Psykologi har alltid varit ett brinnande ämne för mig och att få andra människor att må bra. 

Vilken livstil strävar du efter att leva? 
Att vara den bästa versionen av mig själv och leva ett så harmoniskt och lyckligt liv som möjligt med massor av lekfullhet och godhet. Ett riktigt familjeliv/svenssonliv med mycket promenader med vår älskade framtida storpudel. Mycket leva som jag lär och mycket personlig utveckling att bara bli en bättre människa och gå dom vägarna jag verkligen tycker om. Alltid följa mitt hjärta

Varför blev du nykterist? 
Jag har aldrig druckit och det har aldrig varit något jag tyckt om eller så heller så det har aldrig varit min grej alls. Jag älskar att dricka jordgubbssaft, apelsinjuice och sådana saker istället. Och att man har roligare när man dricker alkohol är för mig struntprat (hur tråkigt är ens liv då?!) , eller vad vet jag men jag har skitkul utan alkohol och kan bjuda på mig själv hur mycket som helst om jag känner för det. Sedan tycker jag att vissa människor inte kan hantera alkohol och i min mening bara stärker sina egna personlighetsdrag och vissa har inte en bra personlighet och skulle nog må bättre om dom inte drack alkohol överhuvudtaget. Jag har valt ett liv utan alkohol redan när jag föddes om man säger så 😊 its not my thing helt enkelt. 

Skulle du förlåta en otrohet? 
Det skulle jag absolut inte göra, aldrig. Jag tror på kärlek och i mina ögon är otrohet inte kärlek och då borde man göra slut med partnern då man har behov av andras närhet mm. Jag tycker rent ut sagt att det är vidrigt att slösa på en annan människas liv genom att gå bakom ryggen på den personen. Och att knäcka en persons hjärta på det sättet är bland det värsta man kan göra. Lämna en otrogen jävel kort och gott. 

Vad gör dig lycklig? 
Godhet, äkthet, fantastiska människor i mitt liv, att påverka någons liv till det positiva, när jag når mina drömmar, när jag lever det liv jag vill leva, när folk jag tar hand om mår bättre (uska jobb) när jag reser, m.m.




Q & A | |
Upp