Äntligen fick jag se honom/henne

God morgon!

Varje morgon har jag myst länge i sängen innan jag har gått upp, älskar den mysiga hösten. Och i går vaknade jag upp av att Albert låg och morrade lite lätt och jag hörde någonting gå i gruset, det var den vackraste räven jag någonsin sett som gick runt här utanför, vi har länge anat att vi har en räv som är vid vårt hus på nätterna och mycket riktigt. Så vacker. Jag och Albert tittade länge på honom/henne medan sambon sov.

I går var vi förbi mammas grav, tycker inte alls om att vara där men får ångest över att inte gå dit heller. Det var vackert med alla ljus men ändå tufft. Efteråt åkte vi till min familj på en myskväll och käkade hemlagad indisk mat och bara myste till sent på kvällen. Lillasyster hade gjort så himla fint på sitt rum med ljusbollar och fixat och sedan beställde vi lite kläder till henne. Vill inte att dom ska va i köpcentrum i denna pandemi så det blir att beställa nu. Nu är det första november och i denna månad fyller tre av mina syskon år, och dagarna efter varandra också, helt sjukt. En blir 15, en blir 18 och en blir 28. Galet ❤️ mina små älsklingar. Har rätt många syskon, tre bröder varav en är en bonusbror, sedan fyra systrar varav en är liten och bor hemma fortfarande, sedan är det spridda skurar mellan dom andra, en i Malmö, en i Umeå och en i Halmstad. Och så jag och den minsta i Stockholm. Alla är från Stockholm från början, men livets vägar har lett oss i olika riktningar 😂 men bandet mellan oss är starkt. Mina fina systrar. 

År 2008 flyttade jag hemifrån, nästan precis fyllda 20 år, den första lägenheten blev i samma kommun som jag nu bor i och det var en bostadsrätt som då kostade 1,2 miljoner kronor för en stor etta med sovalkov. Sen har jag bott på olika ställen i Stockholm och sedan 2 år i norrland vilket jag inte alls trivdes med. Men alla är vi olika och det är helt fantastiskt vart livet tar en. Jag har iaf provat att flytta från storstaden och insett att det inte var något för just mig. Jag älskar mitt Stockholm.