Det där problemet..

I dag mötte vi massor av Alberts hundkompisar på vår långpromenad på 1,5 timme. Vädret blev bara bättre och bättre och det kändes som att jag kunde gå där i en evighet. Vi avslutade promenaden med en liten skogspromenad, Albert är så rolig och visar verkligen vad han inte tycker om och vad han älskar, han sprang fram till stigen till skogen och väntade på mig och hoppade av glädje när vi gick där. Lyckan var total, jag ser fram emot skogspromenaden jag och en granne ska göra med våra hundar. 

I dag ska vi åka och hämta lite saker som vi har hos svärfar, bland annat en klädställning, ska även kika om jag möjligtvis har en kartong med kläder där som är helt borta. Typ alla mina kläder jag hade i Grekland är helt borta. 

På tal om kläder, att lägga kläder i färgtema är verkligen ett tips, det blir så snyggt i garderoben eller på klädställningen. Att jag inte tänkt på det tidigare, har länge haft så på klädställningen men inte tänkt på att göra det i garderoben vilket gjorde ett sånt lyft, det ser så städat ut. Jag har mest bra grått, svart, vitt och beige där så det var rätt enkelt. Funderar dock på att köpa mig en kjol som är röd, fick ett presentkort när jag fyllde år av min bror och beställde en klänning som blev ett stort tält på mig som jag skickade tillbaka så jag har lite innestående pengar att shoppa för. Fan i bland är det inte kul med stora bröst, nackdelen är just detta, att man får gå upp flera storlekar för att ens få på sig något över brösten. I skjortor måste jag ha 3 gånger större storlek än vad jag har, men å andra sidan är det skitsnyggt när de är lite större. Ja lagom stora då... Bröst bröst bröst. Men jag gillar dom.