Ett litet hus, kanske ett framtida kontor? Gästhus?

Ett betalt samarbete med Modulhus

"För 1,5 år sedan stod här där vi i dag bor en tom tomt, den vackraste tomten jag någonsin hade sett tidigare, grönskan, havet och en vision om hur vårt drömhus skulle se ut på plats fanns där, i dag är huset på plats sedan i augusti och det blev så mycket bättre än jag någonsin kunnat drömma om"

Jag har länge velat bygga ett attefallshus nere på vår tomt och att ha det där gästhuset som jag verkligen vill ha och nu har jag hittat drömgästhuset. Hur vackert är inte detta hus? Se bild här nedan. Jag tänkte från början göra ett gästrum här hemma men varför inte göra ett gästhus istället? det är ju så mycket bättre och i framtiden när vårt framtida barn blir stor nog kan hon eller han fllytta in i sitt alldeles egna lilla hus. Vi alla stockholmare vet ju hur svårt det är med boende här och hur dyrt det faktiskt är att bo i andrahand och då är ett attefallshus optimalt om man har den möjligheten och så länge kan huset användas som gästhus till våra nära och kära som vill komma hit.Tänk att ha ett kontor som detta 
Jag fastnade verkligen för detta gulliga hus och jag som bloggerska skulle kunna använda det även som ett kontor, wow, att jag inte tänkte på det innan, modulhus.se är en hustillverkare av superhärliga attefallshus. Hur underbart skulle inte det vara och vilka fantastiskt fina bilder det skulle bli om vi hade ett attefallshus längst ner på tomten. Det skulle ju vara rena drömmen, sen även göra en myshörna så att man kan ha folk sovandes där när man har myskvällar och den där altanen. 


Det var minnen det
Jag minns när jag fick mitt allra första egna attefallshus när jag var 15 år och hur underbart det faktiskt var, att ha både närheten till föräldrarna men ändå sitt eget, och det var perfekt när man blev äldre också, och slippa känna den där stressen av att flytta hemifrån. Nu var jag 22 år när jag flyttade hemifrån men det var en härlig tonårstid att ha sitt eget lilla krypin och få ha det lite mer ostört. Där fanns allt och det kändes som ett bra första steg in i vuxenvärlden. 

Modulhus - attefallshus - gästhus - hus - modulhus.se